Zamykání Vltavy 2015
Zhruba devadesátka vodáků se včera sešla na čtvrtém ročníku Zamykání řeky Vltavy, aby se se ještě naposledy společně sklouzla na vodě. Tento ročník byl ve znamení přítomných reportérů, jejich kamer a mikrofonů, takže se vodníci a organizátoři nezastavili s odpovídáním na jejich všetečné i milé dotazy. Což je patrné i v naší fotogalerii.

Jako obvykle jsme se okolo desáté sešli v Kempu Krumlov, kde nám vyšli vstříc a poskytli zázemí, za což děkujeme. V jedenáct hodin a několik minut vodníci slavnostně zamkli řeku a pak už se šlo na vodu, protože právě došlo pivo. Na obligátní zastávce U Milana se také podařilo totéž, totiž dopít zde poslední sud a spořádat poslední klobásky. Tak se stalo to , že příjezd do Rájova byl včera poněkud dříve než obvykle, mezi druhou a třetí už byla velká část lidí na pozdním obědě v hospodě Na Kovárně v Rájově na návsi. Taktéž tady se patří pěkně poděkovat, byli na nás připraveni a vše fungovalo k oboustranné spokojenosti. Shodli jsme se na tom, že dnešní nejlepší volbou byly žebírka s bramboráčky a zelím.

Takže závěrem můžeme říci, že se toto kulinářsky - společensky - kulturně - sportovní (doplň si každý sám) setkání vodáků opět (jako vždy) velmi vyvedlo. Pět let organizace této události je za námi a věříme, že se tato akce dostala už natrvalo do povědomí vodácké veřejnosti, což nás organizátory velmi těší.

Na jaře zase AHOOOJ !
Komentáře:Napsat komentář


Logo Odysea
Logo Cesta Sports
Logo Půjčovna raftů Pirát

login icon Přihlášení
login icon Mapa Vltavy s jezy a kempy
Mapa Vltavy - jezy, kempy
login icon Podrobná mapa služeb
Mapa Vltavy - Služby
login icon Důležité informace