Nový web iVltava

Má takový web smysl?

Nápad, založit webové stránky o Vltavě, vznikl v zimě roku 2011 někde v hospodě při setkání několika majitelů půjčoven lodí. Informací je na internetu dostatek, ale nějaký specializovaný web, místo, kde by se dalo nalézt všechno najednou, stále chybí. Řekli jsme si, že se pokusíme takové webovky vytvořit. Od začátku nám bylo jasné, že chceme víc, než jen reklamní stránky na půjčování lodí, že chceme web co nejvíce otevřený veřejnosti, kam bude možné přispívat svým názorem a podílet se tak na jeho podobě. Takže kromě informací o službách podél řeky zde bude lze najít i spoustu informací a zkušeností od jednotlivých vodáků, alespoň v to doufáme.

Přes léto 2011 byla dána do provozu provizorní verze, s tím, že na podzim začneme na ostro. Samozřejmě, že se vše protáhlo až do jara 2012, ale to nás tak nepálí, protože víme, že je to běh na dlouhou trať. Kvůli transparentnosti , aby bylo jasné, kdo jsme, jsme také založili občanské sdružení  iVltava.

Nabízíme tuto platformu a doufáme, že si k lidem najde cestu. Jsme úplně na začátku a počítáme s tím, že ne všechno, co tu lze nyní najít, obstojí i v budoucnosti. To, jak se web bude dále rozvíjet, bude záležet i na tom, nakolik ho vodácká veřejnost přijme za své a zda se začne na jeho fungování spolupodílet.

Komentáře:Napsat komentář


Logo Půjčovna raftů Pirát
Logo Cesta Sports
Logo Odysea

login icon Přihlášení
login icon Mapa Vltavy s jezy a kempy
Mapa Vltavy - jezy, kempy
login icon Podrobná mapa služeb
Mapa Vltavy - Služby
login icon Důležité informace