Jak inzerovat své služby na iVltava.cz

Jak se zaregistrovat a přidat svou službu.

Mnohým z Vás, kdo chcete zveřejnit na našem webu své služby, připadá složité provést registraci a další potřebné úkony. Proto tento krátký návod.

Nejprve najděte v pravém pruhu dole odkaz  REGISTROVAT. Tam vyplňte krátký formulář, povinné jsou jméno, login, e-mail a heslo,  fotku dávat nemusíte, zaškrtněte, že souhlasíte s podmínkami  a dejte ZAREGISTROVAT.

Následně Vám přijde potvrzovací  e-mail, Vaše odpověď na něj ověří platnost Vámi zadané adresy, a pak už se můžete přihlásit jako uživatel na stejném místě vpravo dole na stránce, kde tentokrát zvolíte PŘIHLÁSIT. Zadáním Vašeho LOGINU a HESLA se Vám otevře na stejném místě ještě volba NABÍDKA a EDITOVAT PROFIL.

Nás zajímá volba NABÍDKA, tou se dostanete k přidání vlastní služby, volba PŘIDAT SLUŽBU. Otevře se opět formulář, vyplňte jej, tentokrát nejsou všechny údaje povinné. Co ale povinné je, jsou GPS SOUŘADNICE, vyplňte je ve formátu podle vzoru. Pro jejich získání si otevřete www.mapy.cz a najděte přesně místo, kde se Vaše provozovna nachází a volbou CO JE TADY se Vám zobrazí přesná poloha. Tu zkopírujte do formuláře, je nutné dodržet předepsaný formát a zadat pouze číselnou hodnotu – stupně, minuty, vteřiny -, bez písmen.

Pokud chcete přidat logo z Vašeho počítače, tak smí být pouze ve formátu JPG, může být klidně větší než doporučujeme, ale mělo by mít stejný poměr stran jako doporučená velikost, aby se zmenšením nezdeformovalo.

Pak přidejte krátký popis toho, co nabízíte a zvolte PŘIDAT SLUŽBU.

Pro kempaře

Pokud je Váš kemp už zadán v seznamu kempů na Vltavě,máte to jednodušší. Nemusíte už hledat GPS POLOHU a stačí Vám se pouze zaregistrovat jako uživatel. Následně mi zavolejte na číslo 731 410 080 a já přepíšu práva k editaci kempu na Vás. Pak si tam v NABÍDCE –editaci kempu dopíšete, co přesně chcete uvádět.

Ahoj!

Tomáš Kala

Komentáře:Napsat komentář


Logo Odysea
Logo Půjčovna raftů Pirát
Logo Cesta Sports

login icon Přihlášení
login icon Mapa Vltavy s jezy a kempy
Mapa Vltavy - jezy, kempy
login icon Podrobná mapa služeb
Mapa Vltavy - Služby
login icon Důležité informace